L’Institut, guanyador del 3r premi Hack the School

Estàndard

El projecte elaborat per la Comissió Hack The School de l’IES Menéndez y Pelayo, formada per professors, alumnes i pares del centre, ha estat el guanyador del 3r premi del concurs Hack the School de la Fundació Bofill dotat amb 2.000 €.

L’objectiu del concurs és fomentar la participació del conjunt de la comunitat educativa en el replantejament dels espais dels centres per adequar-los a les noves formes d’aprenentatge.

La Comissió del Menéndez ha treballat de valent en la seva proposta de repensar i reorganitzar un espai del centre relegat a l’oblit, l’amfiteatre de l’institut. Un lloc que fins fa molt poc feia d’habitació dels mals endreços.

El projecte guanyador contempla l’amfiteatre com un lloc obert, sense l’estructura formal de les actuals aules. Un espai on poder pensar de forma relaxada i compartir idees i coneixements en una actitud distesa.

Si voleu conèixer tot procés de creació del projecte, on ha participat tothom, podeu visitar la web de l’Institut, al twitter del projecte i a l’instagram.

Competir amb més de 170 candidats

Al concurs s’han presentat 176 centres de primària i de secundària de tot Catalunya.

En una primera selecció, es van escollir els 30 millors projectes.
El Menéndez va estar entre els seleccionats. Passar aquesta primera fase va donar dret al nostre centre a tenir assessors en disseny i arquitectura per definir el projecte.

Aquest premi, concedit per la Fundació Jaume Bofill, consta d’una dotació econòmica de 2.000 € per posar en marxa l’adequació de l’espai de l’amfiteatre i del suport tècnic de professional en disseny i arquitectura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s