Valoració curs 2010-2011

El curs 2010-2011 el nostre institut va començar a implementar el projecte 1×1 des de 1er d’ESO fins 3er d’ESO. Amb la subvenció rebuda hem adequat nou aules, tres per curs, amb canons, xarxa inalambrica, ordinador i connexió elèctrica pels portàtils dels alumnes. Durant octubre es van repartir els portàtils de 1er i 2on i al novembre els de 3er.

Els primers mesos van ser d’adaptació a les noves eines i a principis del segon trimestre el sistema va començar a funcionar amb una certa normalitat. El curs on més assignatures digitals s’han implementat ha estat 1er i el que menys 3er. Globalment haurem assolit la fita de fer servir eines digitals entre un 40 i un 60% del temps depenent del grup. L’AMPA a través dels delegats ha anat fent un seguiment al llarg del curs en diferents reunions i amb una conferencia per part de professors de 1er, on hem pogut veure com ha evolucionat el projecte.

Tot el professorat, famílies i alumnat han fet un gran esforç i treball per poder dur a terme aquest projecte i la valoració, al finalitzar el curs, per part de l’AMPA és positiva tot i que queda molta feina per fer, sobre tot per part de l’administració i de les editorials.

En Consell Escolar al juny de 2011 s’ha decidit continuar apostant per aquest projecte per no perdre tot el camí fet. Esperem poder dotar tres aules més aquest estiu i lliurar els nous portàtils a l’octubre si les administracions pertinents compleixen els terminis donats.

L’AMPA vol agraïr a tot el professorat que ha col·laborat en tirar endavant el projecte i anima a la resta de professors que provin les noves eines al seu abast.

En el següent document trobareu una valoració realitzada pels professors de 1er sobre 1×1.

Anuncis