Comunicar-se és quelcom que forma part de nosaltres i ens fa més persones. Les formes de comunicació s’han incrementat exponencialment i cada cop tenim més mitjans al nostre abast. No cal espantar-se, si no aprendre quins són, i com utilitzar-los correctament. La clàssica expressió “no es poden posar portes al camp” és en aquest cas molt adient, no podem evitar que els infants i joves es comuniquin, però si podem fer camins al camp perquè no es perdin. També podem posar senyals als camins per aconsellar en els encreuaments quin és el millor camí. És important que amb serenitat ens informem que com podem ajudar a les nostres filles i fills a fer un bon ús d’Internet.  Us recomanem que visiteu aquest enllaç i us preneu un temps per navegar per totes les informacions.

http://www.xtec.cat/web/recursos/tecinformacio/internet_segura

Recordeu Internet, la missatgeria instantània i les xarxes socials només són formes de comunicar-se, de nosaltres depèn com les fem servir. Parleu amb les vostres filles i fills, potser no sabem que volen dir les diverses paraules però sí sabem  com comunicar-nos respectant l’altre i aquest és el valor que hem de transmetre.

SobrePantalles

SobrePantalles.net és un projecte de caire preventiu dirigit a joves per fomentar un ús moderat, responsable i crític de les tecnologies de la informació i la comunicació (tipus videojocs, mòbils, blogs, Fotolog®, MSN® -mesenger-, Facebook®, etc.). Ens adrecem a tota persona o col·lectiu que estigui interessat en l’ús de les Noves Tecnologies, ja sigui per:

  • Obtenir més informació per motius personals i/o professionals
  • Necessiti informació i assessorament com a mare, pare i/o familiar
  • Perquè estigui estudiant i necessiti informació sobre el tema
  • A professionals que treballin en el municipi
  • Etc.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s