L’AMPA condemna els atacs rebuts aquest cap de setmana

Estàndard

La matinada de dissabte 30 de setembre, un grup de vàndals va increpar i insultar als assistents a les activitats de cap de setmana, organitzades per l’Assemblea d’estudiants del Menéndez y Pelayo. Després van llençar ous i van fer pintades al mur exterior. Van escalar la tanca amb intenció de saltar dins i finalment van arrencar l’intèrfon del timbre.

El diumenge 1 d’octubre, també a la matinada, els atacs van ser protagonitzats per diferents grups, alguns de nombrosos, tornant a insultar i increpar i llençant ous, arrencant la bústia i trencant la correspondència que hi van trobar.

Els menors es van trobar en tot moment protegits gràcies a les mesures de seguretat planificades conjuntament pels assistents, i ells mateixos van gravar els successos a través de la càmera de seguretat del Centre.

Hem d’agrair al grup de professors, mares i pares i, molt especialment, els veïns que de manera voluntària i molt generosa van estar presents de manera continuada o alterna al llarg de tot el cap de setmana.

Els atacs es van denunciats als Mossos d’Esquadra.

Una resposta »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s