Comiat i agraïments

Estàndard

toni-newBenvolguts companys de Junta/es,

Ha estat un autèntic plaer per a mi per haver donat 9 anys de la meva complicada vida a l’AMPA com a secretari.

Han estat anys molt durs començant per una Junta que quan vaig arribar marxava en bloc perquè plegaven (eren 6): Joan Ramoneda, no hi venia ningú, era un AMPA deserta.

Vàrem agafar el relleu en Pep Sala, Eva Ceano, Isabel Juan Torres, Xavier Monferrer… Després va ser en Carles Fargas, Eusebi Graners, Eva Ceano. Va seguir amb Carles Fargas, Teresa Girón … i fins ahir Martí Flò, Isabel Montserrat, Teresa Girón, i sempre un servidor.

Les vivències han sigut moltes, dues direccions d’en Vicens Atanes i Concha Fernández, diversos equips directius, diferents comissions AMPA i direcció, pertànyer durant 9 anys al CE. En aquest punt s’ha avança’t força en la cooperació amb el centre, tot i que el centre ha d’aprendre a veure’ns com a socis en el camí d’acompanyament dels nostres fills.

Viure etapes fosques i complicades, molt complicades, viure nous aires de canvi amb il·lusió … i sobretot viure el centre en primera persona, com exalumne orgullós, com a pare implicat.

Poder compartir, debatre, discutir, escoltar, treballar, capgirar, actualitzar, deixar, fer, desfer, buscar, lluitar, barallar, esperonar, idear … i un sense fi de verbs podrien perfectament descriure totes les meves vivències.

Aquests 9 anys m’han permès viure l’implantació de l’1×1 (llàstima que no se li hagi tret el profit i potencial que tenia), canvis en les metodologies d’ensenyament, creació de recursos econòmics per a l’AMPA (que ens han permès seguir mantenint el bibliotecari, patrocinar cursos i tallers per tots els alumnes i també formació al professorat, subvencionar activitats, col·laboració amb les AMPAs veïnes), cercar subvencions, xerrades gratuïtes, samarretes, camí escolar, dotar d’un fons de llibres de lectura amb més de 3.000 exemplars per reduir despeses a les famílies, pàrquing bicis, taquilles, portes obertes, festes de benvinguda, Iddink (el més semblant a la socialització de llibres amb un estalvi considerable per a les famílies) i un reguitzell de moltes més que no me l’acabaria.

És per tot això que avui toca l’hora de dir adéu, de fer un pas al costat com d’altres “compis” primer que jo i marxar-me’n ben orgullós que en cada un d’aquests moments he tingut sempre companys de viatge que han fet que tot fos possible, que tot rutllés i que tots i cadascun, amb les seves diferents visions hàgim trobat sempre la manera de no deixar que la nostra AMPA desaparegui, minvi i sempre buscant més quòrum, més participació i més AMPA.

Avui tenim una AMPA molt més activa, participativa, dinàmica i tot i que encara li falta més implicació de més mares/pares que aportin llur experiència de forma puntual o continuada, i fa que plegui molt content de l’evolució i futur que deixo, i que estic ben segur que seguirà avançant per millorar de forma continuada en bé del més important, l’educació acadèmica i formació com a persones de pro dels nostres fills.

Estem immersos en un any històric, fem 50 anys d’associació (1967-2017) i això ho hem de celebrar.

Em teniu per tot allò que vulgueu a partir d’ara, no cal dir de l’històric (no hi ha com ser el dinosaure del grup) i mínim fins a finals de curs, estaré donant-vos suport si així ho considereu.

Només em resta dir-vos un infinit gràcies a tots i cadascun de vosaltres GRÀCIES I MOLTA FORÇA JUNTA, ho esteu fent molt bé.

Toni Zurita

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s