BON NADAL I MILLOR 2017

Estàndard

 La Junta de l’Ampa us desitja unes bones festes nadalenques.

Ahir vàrem realitzar la dbon-nadal-ampa-myp-2016arrera reunió  d’aquest any 2016 que va ésser l’Assemblea General. Vàrem aprovar l’acta de l’anterior Assemblea de Febrer 2016, la liquidació del curs passat i els pressupostos per aquest any (en breus estarà penjada l’ informació). Els socis i sòcies assistents vam debatre sobre la marxa del curs, els nous projectes que ens plantegem i que ens planteja el centre, les eleccions a secretari, la feina feta des de les comissions, CE i molt més….

Us emplacem a tots a que sigueu partícips de la vida activa de la nostra associació a través de les activitats que organitza. Així que pugueu assistiu a les reunions per fer arribar les vostres propostes personalment.Integreu-vos a les diferents comissions o contacteu via mail ampamyp@gmail.com.Treballem plegats per fer que el nostres fills se’n beneficiïn.

La gestoria Gestplan, que és la que porta tots els temes laborals i fiscals de l’Ampa ens ha enviat una felicitació de Nadal, i ens ha obsequiat amb els dos números de la Grossa de Cap d’any que podeu veure a la foto.

A veure si la sort ens somriu i muntarem una festa  “GROSSA”.

Us desitgem que tingueu un Bon Nadal i millor 2017

AMPA Menendez y Pelayo

Veniu i parlem

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s